El Reial Madrid recupera el liderat al Coliseum Alfonso Pérez (0-1)

Els blancs han dominat de principi a fi un partit en què s'han avançat amb un gol matiner d'Éder Militao a la sortida d'un córner

El Reial Madrid ha recuperat el liderat de la Lliga després de superar un combatiu Getafe al Coliseum Alfonso Pérez (0-1). Els blancs han començat el partit de la millor manera possible. Quan només s'havien disputat tres minuts, Luka Modric ha picat el córner i Éder Miltao ha saltat per sobre de tothom per posar el 0 a 1 al marcador.

Els d'Ancelotti han dominat el duel a plaer durant tota la primera meitat. Rodrygo, al minut 18, ho ha provat amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha marxat als núvols, però ha estat el Getafe qui ha tingut la més clara dels primers 45 minuts.

Una centrada d'Angileri ha estat a punt de caçar-la Borja Mayoral a l'interior de l'àrea, però l'ex del Reial Madrid no ha arribat a impactar la pilota per pocs centímetres.

Els locals, voluntariosos i desencertats a parts iguals, ho han provat amb xuts llunyans i centrades que no trobaven rematador davant una sòlida defensa liderada per un excels Alaba. Al minut 38, Rodrygo ha rematat una centrada de Fede Valverde a l'interior de l'àrea, però David Soria ha respost amb una gran aturada. I al 42 ha arribat la jugada polèmica de la primera meitat.

Mateu Lahoz ha xiulat un clar penal de Pere Milla sobre Vinicius, però a l'inici de l'acció la pilota havia sortit per la banda i el VAR ha avisat l'àrbitre, que ha anul·lat la decisió inicial.

Just començar la segona meitat, el Reial Madrid ha disposat d'una triple ocasió per augmentar la distància en el marcador, però els xuts de Rodrygo, primer, Tchouaméni, després, i Modric s'han topat amb les cames dels jugadors del Getafe i amb un immens Soria sota pals.

Un bon xut de l'exblaugrana Aleñà al minut 49 des de la frontal l'ha tret Lunin amb una gran aturada i, al córner posterior, una fuetada de Duarte ha marxat fregant el pal. En el minut 57, Rodrygo ha fet el segon dels blancs després de rebre una passada de Valverde, però el VAR l'ha anul·lat perquè el davanter brasiler estava en clar fora de joc.

Els de Quique Sánchez Flores ho han intentat fins al final, però han topat amb una sòlida defensa d'un Reial Madrid que ha sumat la setena victòria de la temporada. Els d'Ancelotti, amb el triomf, han recuperat el liderat a l'espera d'un Barça que jugarà aquest diumenge davant el Celta al Camp Nou.