Raphinha lamenta un dels gols del Reial Madrid
Raphinha lamenta un dels gols del Reial Madrid (Reuters)
Copa del Rei

El Madrid assalta el Camp Nou en una pèssima segona part del Barça (0-4)

Els de Xavi han posat contra les cordes els blancs a la primera part, però el nivell ha disminuït a la represa i el Madrid no ha perdonat

Redacció Esport3Actualitzat
  • El Barça ha sortit molt més endollat que el Reial Madrid i ha tingut les primeres aproximacions a l'àrea rival. La pressió alta dels blaugranes no deixaven sortir amb comoditat els blancs i els de Xavi ho han aprofitat als primers minuts.  
  • Tot i la superioritat blaugrana, Thibaut Courtois no ha tingut excessiva feina, al contrari que Martínez Munuera, que ha hagut de conviure amb tota la tensió habitual en un clàssic. Gavi, primer, ha demanat un penal per mans d'Alaba que el VAR no ha assenyalat i, després, el mateix migcampista ha vist la targeta per una picabaralla amb Vinícius.
  • Però els 94.902 aficionats han quedat glaçats quan Vinícius, en una gran contra blanca, ha inaugurat el marcador al límit del descans i ha igualat l'eliminatòria. Just a la jugada anterior, els blaugranes han fet una de les millors jugades del partit que ha estat a punt de culminar en gol Lewandowski
  • El gol ha donat ales al Reial Madrid, que ha començat la segona part molt millor que el Barça. Els blancs han aprofitat el bon moment per fer el segon, obra de Karim Benzema després d'una bona jugada col·lectiva al minut 50. 
  • El mateix Benzema, al 57', ha tornat a colpejar els blaugranes transformant un clar penal comès per Franck Kessié. Xavi Hernández ha introduït canvis, però no han revolucionat un equip molt superat pel Madrid.
  • L'estocada final ha estat obra també de Benzema, que ha fet un hat-trick després de definir a la perfecció una meravellosa assistència de Vinícius. El brasiler s'ha deixat endur per la tensió i ha perdut els nervis en el moment de la seva substitució.
  • El Barça no ha aparegut en cap moment de la segona part i no han fet perillar la victòria del Madrid. Els blancs disputaran la final de la Copa contra l'Osasuna el 6 de maig a l'estadi de la Cartuja de Sevilla.

El minut a minut del clàssic

 

Anar al contingut