Els suplents de l'Atlètic s'imposen a l'Hospi en una segona part plena d'inspiració ofensiva (0-3)

L'Atlètic de Madrid ha sentenciat l'eliminatòria amb l'Hospitalet gràcies a una segona part en què la seva efectivitat atacant ha estat demolidora. Griezmann, Gabi de penal i el "Cebolla" Rodríguez han marcat els gols davant un Hospi que sempre ha donat la cara.

L'Hospitalet ha mirat de sorprendre la segona unitat del equip de Siemone, en què només hi havia un titular habitual (Gabi), amb molta pressió als primers minuts. Però el conjunt madrileny ha pres ràpidament el control del joc i ha generat ocasions clares gràcies a Cerci i Raúl Jiménez, que ha estavellat una pilota al travesser.

Reacció prometedora de l'Hospi

A la segona meitat, l'Atlètic ha continuat portant la iniciativa i ha demostrat més arribada amb l'entrada del francès Griezmann, que en la seva primera intervenció ha enviat una bola al travesser.

L'Hospitalet de Kiko Ramírez ha cremat les seves naus en l'inici d'aquest segon període amb joc ràpid i xuts llunyans que mai han inquietat el porter eslovè Oblak.

Arriben els gols de l'Atlètic

L'Atlètic, en canvi, no ha perdonat en la següent ocasió clara de què ha disposat. Una centrada de Gámez l'ha rematat perfectament de cap Griezmann per obrir el marcador. Era el minut 66. I al 80, Agus ha desequilibrat dins de l'àrea Cerci fent un claríssim penal que Gabi ha transformat en el 0-2.

A les acaballes, Eric Via ha estat a prop de marcar el gol de l'Hospi amb una rematada de prop, però ha estat massa tova. I als dos minuts de l'afegit, el "Cebolla" Rodríguez ha engaltat un xut potentíssim des de la llarga distància amb què ha batut Oliver.

L'Hospi ha lluitat i ha donat la cara en tot moment. Però la realitat de la diferència de categoria s'ha acabat imposant i l'eliminatòria queda sentenciada.