Els dos reporters italians han penjat aquesta foto a les xarxes socials
Motor

Els reporters italians denunciaran Márquez i la seva família per "agressió, lesions, calúmnies i furt"

El programa "Le iene" ha emès un comunicat en el qual assegura que els periodistes van ser els agredits i que ho podrien demostrar si el pilot no els hagués pres la gravació

Actualitzat

Els reporters del programa italià "Le iene", denunciats per Marc Márquez per la picabaralla a casa seva, han ordenat als seus advocats que denunciïn el pilot i la seva família per "agressió, lesions, calúmnies i furt."

"Avui, Stefano Corti i Alessandro Onnis han donat ordres als seus advocats per denunciar Marc Márquez i els seus familiars per agressió, lesions, calúmnies i furt", ha informat el programa en un comunicat.

El programa, una mena de "Caiga quien caiga" a la italiana, manté que la versió difosa pels advocats de Márquez "conté una narració dels fets no verídica". Asseguren que "el pilot no va ser ni insultat ni humiliat," sinó que van ser els dos reporters que "van patir la violència".

La nota subratlla: "Vam anar a trobar Márquez, quan estava amb el seu pare i el seu germà, per donar-li un premi de broma per les vicissituds que ha protagonitzat a la pista", en al·lusió als fets que ha viscut amb el seu rival italià, Valentino Rossi, en el Gran Premi de Malàisia de MotoGP. "Però, en el moment de donar-li la copa, els dos convidats van ser agredits sense que poguessin explicar el sentit del nostre joc. Els atacants els van trencar la càmera i es van apropiar la targeta de memòria, que podríem mostrar si ens la lliuressin", assenyala.

I afegeix: "Una altra gravació està a les mans de Márquez: la seva mare ha gravat el succés amb el mòbil. Si volgués, podria fer públic el vídeo."

En aquest sentit, el programa afirma que ha aconseguit salvar alguns documents gràfics que "documenten com es van desenvolupar efectivament les coses" i que s'emetran dilluns que ve.

Anar al contingut