Draymond Green roba una pilota a Pau Gasol (EFE)
Bàsquet

Els Golden State Warriors tornen a superar els San Antonio Spurs (97-110) i els deixen a un pas de l'eliminació

Els vigents campions de l'NBA posen el 3-0 en l'eliminatòria, després d'imposar-se també a Texas

Actualitzat

Els Golden State Warriors, vigents campions de l'NBA, han fet un pas important per classificar-se per a les semifinals de la Conferència Oest superant els San Antonio Spurs (97-110) en el tercer partit de la sèrie, per col·locar el 3-0 en el global de l'eliminatòria.

Els Spurs, en estat de xoc per la mort el dia anterior de la dona de l'entrenador, Gregg Popovich, no han sabut sobreposar-se al context. "És un dia trist de debò, i per molt que t'hi esforcis sents que tens altres coses al cap al marge del bàsquet", ha confessat Tony Parker al final del partit. En absència de Popovich, Ettore Messina ha ocupat la banqueta dels Spurs, que han mantingut la igualtat en el marcador durant la primera meitat de partit. Després, la qualitat de Kevin Durant (26 punts) ha fet la diferència. Per part dels Spurs, Pau Gasol ha jugat 18 minuts, anotant 6 punts i capturant 7 rebots.

Els Warriors ja van eliminar els Spurs la temporada passada per 4-0, tot i que aleshores va ser a la final de Conferència. L'equip de la badia de San Francisco, que ha guanyat 19 dels últims 20 partits que ha jugat en "play-offs", podria recuperar Stephen Curry per al pròxim partit. Aquesta matinada, ja ha participat a l'escalfament previ. En canvi, Kevin Durant s'ha fet un esquinç de turmell a les acaballes del matx. 

Els Pelicans posen la directa

Els Warriors poden ser dels primers equips a classificar-se, juntament amb els New Orleans Pelicans, que van tornar a superar els Portland Trail Blazers (119-102), aquest cop actuant com a locals. Nikola Mirotic (30 punts) ha demostrat la seva excel·lent adaptació a l'equip de Louisiana, mentre que Anthony Davis (28 punts i 11 rebots) ha continuat firmant uns números d'escàndol.

A la Conferència Est les coses sembla que aniran més a poc a poc, almenys pel que fa a la sèrie entre els Philadelphia Sixers i els Miami Heat. Els Sixers han recuperat el factor pista i ara manen per 2-1 després de guanyar a Miami (108-128). Joel Embiid, 23 punts i 7 rebots, ha estat el més destacat per als visitants.

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut