La cara de desesperació de Cade Cunningham reflecteix el mal moment dels Pistons (USA Today/Reuters)
Bàsquet

Els Detroit Pistons no carburen i igualen la pitjor ratxa de la història de l'NBA

L'equip de Michigan cau davant els Brooklyn Nets (126-115) i iguala la pitjor ratxa de la història de l'NBA

Redacció Esport3Actualitzat

Diu la tradició que els nois dolents van a l'infern i la màxima podria aplicar-se perfectament als Detroit Pistons, coneguts com els Bad Boys en la seva època de màxima esplendor, que estan vivint un veritable infern 35 anys després, com si el destí es cobrés factures pendents.

No queda res d'aquell equip que va guanyar dos anells seguits (1989 i 1990) abans de ser engolit pels Bulls de Michael Jordan, i que va ser conegut tant per les seves males arts a la pista com per la seva competitivitat. Els Pistons d'ara estan a una derrota de convertir-se en l'equip menys competitiu de la història de l'NBA.  

La derrota davant els Brooklyn Nets (126-115) ha elevat la ratxa de derrotes seguides dels Pistons a 26, de manera que han igualat la pitjor sèrie de la història de la competició, que comparteixen els Cleveland Cavaliers (2010-11) i els Philadelphia Sixers (2013-14). Si la suma es fa sobre dues temporades diferents, la franquícia de Michigan encara té una mica de marge, perquè el rècord absolut és dels mateixos Sixers, que l'any 2015, entre el final d'una temporada i l'inici de l'altra, van arribar a encadenar 28 desfetes consecutives. Però la situació, ara mateix, no fa pensar en un canvi sobtat de rumb.    

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut