Bàsquet

Els Celtics trenquen el rècord de triomfs a casa dels Warriors (54) i els Timberwolves de Rubio cauen a Utah

Els campions van fallar en la seva especialitat, dos triples en l'última possessió que podrien haver forçat la pròrroga

Actualitzat

Els Celtics han posat fi a una ratxa històrica dels actuals campions de l'NBA, els Warriors. L'equip californià encadenava 54 victòries seguides a la seva pista, i la nit passada hi van perdre (106-109) davant dels de Boston, que van tenir un Isaiah Thomas esplèndid, que va liderar l'equip amb 22 punts i 6 assistències, i un poderós Jared Sullinger, amb 20 punts i 12 rebots.

L'home més determinant de la Lliga, Stephen Curry, va fer un paper destacat, com sempre, amb 29 punts, però va fallar en la seva especialitat quan faltaven cinc segons, un triple que podia haver forçat la pròrroga. Harrison Barnes encara en va fallar un altre sobre la botzina.

Els Warriors tenen un balanç de 68 victòries i 8 derrotes, quan només els queden sis partits per acabar la temporada regular. Si en guanyen cinc hauran superat un altre rècord, el dels 72-10 dels mítics Bulls de Michael Jordan.

Les urgències del Jazz aclaparen els Wolves

Els Timberwolves de Ricky Rubio van caure amb claredat (98-85) en la visita als Jazz de Utah, un equip que està lluitant aferrissadament per entrar als "play offs". El base del Masnou va fer un partit fluix en l'aspecte anotador, sis punts, però va aportar nou assistències i sis rebots.

Altres resultats

Charlotte Hornets, 100 - Philadelphia Sixers, 91
Detroit Pistons, 89 - Dallas Mavericks, 98
New York Knicks, 105 - Brooklyn Nets, 91
Milwaukee Bucks, 113 - Orlando Magic, 110
Atlanta Hawks, 108 - Cleveland Cavaliers, 110
Memphis Grizzlies, 95 - Toronto Raptors, 99
Sacramento Kings, 106 - Miami Heat, 112
Phoenix Suns, 99 - Washington Wizards, 106

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut