El virus FIFA ataca el Madrid: Vinícius es lesiona amb el Brasil
Vinícius en el partit contra Colòmbia (EFE)
Futbol

El virus FIFA ataca el Madrid: Vinícius es lesiona amb el Brasil

El Brasil troba a faltar el madridista i perd a Colòmbia amb dos gols de Luis Díaz (2-1)

Redacció Esport3Actualitzat

S'han encès totes les alarmes al Madrid. A les lesions de Bellingham i de Camavinga s'hi afegeix ara la de Vinícius. El davanter brasiler s'ha retirat a la mitja hora de joc en el partit de la canarinha a Colòmbia i ha hagut de ser substituït. Després ha reconegut que és la mateixa lesió muscular que el va fer parar un mes a l'inici d'aquesta temporada.

Sense el madridista, el Brasil, que guanyava per 0 a 1, ha acabat perdent per 2 a 1 a Barranquilla amb dos gols de Luis Díaz. El Brasil, que ve de dues derrotes consecutives, no podrà comptar amb Vinícius per al proper partit contra l'Argentina, que ha perdut aquesta matinada contra l'Uruguai amb gol del blaugrana Araujo.

Contratemps per a la canarinha però també per al Reial Madrid, a qui el virus FIFA ha fet especialment la guitza.

Vinícius va marxar coixejant del camp:

El brasiler se suma al contratemps de Camavinga, lesionat en un entrenament amb França per una topada amb Ousmane Dembélé. El francès té un esquinç al genoll.

Ancelotti tampoc pot comptar amb Bellingham, a qui el cop que es va fer en la punxada del Reial Madrid contra el Rayo Vallecano està causant més complicacions del que s'esperava. El jugador va abandonar dimarts la concentració d'Anglaterra per la lesió a l'espatlla .

Tchouaméni encara en té per unes sis setmanes i Ceballos és a la recta final de la recuperació.

 

ARXIVAT A:
Vinícius
Anar al contingut