Futbol

Villa es reunirà dilluns amb el president del València, Manuel Llorente, per intentar tancar-ne el traspàs al Barça

Dimecres serà un dia decisiu per conèixer el futur de Samuel Eto'o i dilluns podria ser-ho per conèixer el de David Villa. El davanter asturià veu com el València no accepta de moment l'oferta presentada pel Barça i és per això que dilluns es reunirà amb el president xe, Manuel Llorente per intentar reconduir la situació i acabar vestit de blaugrana. Mentrestant, Joan Laporta ha confirmat l'interès culer per Diego Forlán mentre des del club es valoren altres noms com ara Dani Güiza.

Actualitzat
David Villa continua sent la prioritat número 1 per reforçar la davantera blaugrana i agafar el relleu d'un Samuel Eto'o que tot fa pensar té els dies comptats a can Barça. El problema pel traspàs del futbolista asturià és que el València no accepta l'oferta culer i davant el punt mort al qual han arribat les negociacions ha estat el mateix jugador qui vol desencallar la sitaució.

Dilluns, Villa i Manuel Llorente es reuniran per intentar reconduir la situació i posar punt final a un dels serials de l'estiu. 

Mentrestant, però, ha estat Joan Laporta qui ha confirmat l'interès del Barça per Diego Forlán. Tot i que no està disposat a pagar els 36 milions d'euros de la clàusula de rescissió de l'uruguaià, el club el considera una alternativa a tenir en compte en cas que el València no vengui Villa. Però com va avançar RAC1, el Barça també treballa amb altres opcions com les de l'internacional espanyol Dani Güiza. Segons la ràdio, Pep Guardiola hauria demanat a algun futbolista del Barça també internacional amb Espanya pel futbolista gadità.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut