Hoquei patins

El Tecnol Reus es proclama campió de l'OK Lliga en una última jornada d'infart

Última jornada d'infart a l'OK Lliga. El Tecnol Reus s'ha proclamat campió de la màxima competició estatal després de 38 anys. Els roig-i-negres han guanyat per 4-1 el Tenerife i s'han beneficiat de la victòria del Barça Sorli Discau sobre el Liceo per 7-4. Els del Baix Camp han marxat 0-0 al descans, però virtualment campions gràcies al resultat del Palau Blaugrana. En la segona part, els reusencs han segellat el seu cinquè títol de la història gràcies als gols de Molet, que n'ha fet dos, Gual i Marín.

Festa, i de les grosses, la que s'ha viscut a Reus. No n'hi havia per menys. 38 anys després, s'ha pogut celebrar un títol de Lliga. A un club històric, com és el Reus Deportiu, li ha costat feina i treballs sumar la cinquena Lliga de la seva història. L'objectiu era sortir a guanyar el Tenerife -amb risc de perdre la categoria- i esperar una derrota del seu rival directe en aspiracions, el Liceo de la Corunya, al Palau Blaugrana. El guió ha sortit com estava previst, tot i que al Reus li ha costat molt ficar-se dins del partit. Cap gol i empat a 0 durant tota la primera meitat, i reacció contundent en la segona. Quan el Reus ha despertat, amb un primer gol de Molet, ja no hi ha hagut qui el parés. L'empat de Gómez ha portat moments d'incertesa, però després la punteria de Marc Gual, Raul Marín i l'encert final novament de Molet han col·locat les coses a lloc, tot plegat arrodonit amb la victòria del Barça davant del Liceo.

Al Palau blaugrana només hi ha hagut color local. El Liceo, potser desgastat per l'esforç en la recentment guanyada Lliga Europea, ha sortit desorientat i amb les idees poc clares. Massa facilitats per un Barça condemnat a ser tercer a l'OK Lliga, però amb ganes de fer un bon final. 7 a 4 i un dels gols blaugranes de Jordi Adroher, que la pròxima temporada portarà la samarreta del Reus. L'encert del Barça ha deixat el Liceo sense doblet i a Reus, en plena eufòria.