Motor

El TAS rebutja el recurs de Valentino Rossi, que sortirà últim a Xest

El pilot italià havia demanat la suspensió cautelar de la sanció. Ara haurà de remuntar per defensar el seu liderat en l'última cursa de MotoGP

Actualitzat

El Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) ha desestimat el recurs presentat per Valentino Rossi amb la intenció que se suspengués cautelarment la sanció que li va imposar la direcció de cursa del Gran Premi de MalàisiaD'aquesta manera, Rossi sortirà últim en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana de MotoGP, l'última prova del campionat.

Rossi va rebre la sanció de pèrdua de tres punts al carnet i la sortida des de l'últim lloc de l'engraellat a la prova següent arran d'un incident amb Marc Márquez que va acabar amb el pilot cerverí a terra. La direcció de cursa va apreciar que Rossi havia canviat la seva trajectòria a propòsit per impedir la progressió del seu rival, tot i que no va apreciar cap puntada de peu per part del pilot de Yamaha.

Tot i sortir últim, Rossi iniciarà el Gran Premi de la Comunitat Valenciana com a líder de MotoGP, amb set punts de renda sobre Jorge Lorenzo, l'altre aspirant al títol mundial.

El Gran Premi, declarat d'alt risc

La Comissió Antiviolència ha decidit avui, dijous, declarar d'alt risc el Gran Premi de València de MotoGP que es disputarà el cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo de Xest, on es resoldrà el campionat del món de la cilindrada reina del motociclisme.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut