Valentino Rossi, saludant a l'afició després del Gran Premi de Malàisia (Reuters)
Motociclisme

Valentino Rossi: "Espero lluitar pel títol mundial en igualtat de condicions"

El pilot italià de Yamaha assegura en declaracions facilitades pel seu equip que espera disputar un Gran Premi normal al circuit de Xest, on es jugarà el títol de MotoGP amb el seu company d'equip Jorge Lorenzo

Actualitzat

El pilot italià Valentino Rossi, actual líder del Mundial de MotoGP, ha indicat que espera poder jugar-se el títol mundial en "igualtat de condicions" que l'espanyol Jorge Lorenzo en l'última cursa del campionat que es disputarà aquest cap de setmana al circuit valencià de Xest.

"Serà un cap de setmana molt intens i, també, molt important. Desitjo només pensar en el que esdevindrà en la pista. El meu objectiu se centra a treballar el millor possible al costat del meu equip i obtenir el màxim en cada sessió preparatòria per presentar-me a la cursa de diumenge amb tot el necessari per donar el millor possible", ha comentat Rossi en declaracions facilitades per l'equip Movistar Yamaha.

Rossi es troba a l'espera de la resolució sobre el recurs que va presentar, el passat 30 d'octubre, davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) contra la decisió de sancionar amb tres punts de penalització en el seu carnet, per l'incident protagonitzat amb el català Marc Márquez al Gran Premi de Malàisia, que l'obliga a sortir últim en el Gran Premi de València el proper cap de setmana.

"Estic encara esperant la decisió del TAS, però espero córrer un Gran Premi normal, on batallar i lluitar pel títol, en igualtat de condicions, amb el Jorge. A València hi haurà molts fans i, per això, me n'alegro. Tractaré de donar el millor a la pista", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut