Jorge Lorenzo atén els mitjans de comunicació (EFE)
Jorge Lorenzo atén els mitjans de comunicació (EFE)
MotoGP

Jorge Lorenzo: "No canviaré la meva forma de pilotar, intentaré donar el màxim i anar tan ràpid com pugui"

El pilot de Yamaha assegura no sentir-se gaire pressionat per guanyar el títol. "Tot el que vingui de més serà un regal; treballat, però un regal", ha explicat

Pau RodríguezActualitzat

Jorge Lorenzo ha comparegut davant els mitjans el dia previ a l'inici del Gran Premi de València per analitzar la decisiva cursa de diumenge, que decidirà qui serà el nou campió del món de MotoGP. "Normalment, la meva estratègia és sempre donar el màxim en totes les voltes, anar tan ràpid com sigui possible, i aquest serà el meu objectiu i convicció per diumenge, independentment del què m'estic jugant. No canviaré ara la meva forma de pilotar", ha assegurat el balear.

"A partir d'aquest divendres hem de posar la moto a punt, fer una bona sortida i anar molt ràpid, estar concentrat, cometre pocs errors i al final de la cursa es veurà qui té més punts", ha explicat Lorenzo, que ha arribat a València només pensant en la cursa i deixant de banda la polèmica de Sepang. "El millor per a mi i per al campionat és no parlar fins, com a mínim, dilluns de tot això", ha reconegut.

El pilot de Yamaha ha reconegut que el seu company, Valentino Rossi, pot veure's perjudicat pel fet de sortir des de l'última posició. "Segurament pot afectar les seves opcions pel Mundial, ja que és més complicat sortir últim que des de la primera o la segona fila", ha explicat Lorenzo, però ha destacat que la clau de la cursa la tindrà el rival. "La competitivitat de les Honda serà molt important, decisiva en el resultat final", ha assegurat.

El balear ha assegurat no sentir-se gaire pressionat per haver de guanyar el Mundial. "Sempre he tingut la possibilitat de fer realitat els meus somnis. Si ara em retirés sense aconseguir cap més títol, podria marxar tranquil", ha explicat Lorenzo. Sobre el resultat final del diumenge, el pilot de Yamaha ha reconegut que "tot el que vingui de més serà un regal; treballat, però un regal".

El mallorquí sí que ha demanat perdó pel gest que va fer al podi del Gran Premi de Malàisia. "Em penedeixo del que vaig fer, em vaig equivocar perquè no és un gest esportiu, i demano perdó pel gest que no hauria d'haver fet", ha dit Lorenzo. "Ens estan veient moltes persones i hem de ser tan esportius com sigui possible i intentar no tacar la imatge del motociclisme", ha afegit el balear.

Qüestionat sobre el paper de Yamaha en aquestes últimes setmanes, el balear ha assegurat que "com en tots els matrimonis, hi ha moments de desacord. A Yamaha ara li toca defensar un pilot que ha estat sancionat, és comprensible. Sempre s'han portat bé amb mi des que vaig arribar el 2008 i crec que ho seguirà fent en el futur".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut