Marc Márquez
Marc Márquez vol deixar enrere la polèmica amb Valentino Rossi
Motociclisme

Marc Márquez: "Només vull centrar-me a preparar l'última carrera de la temporada"

El pilot cerverí assegura que espera que "el que va passar la setmana passada quedi enrere" i pugui "centrar-se en la carrera", en declaracions que recull l'equip HRC

Actualitzat

Marc Márquez, doble campió del món de MotoGP el 2013 i 2014, s'ha sincerat per primera vegada des del seu polèmic incident amb Valentino Rossi al Gran Premi de Malàisia. El pilot cerverí assegura que espera que "el que va passar la setmana passada quedi enrere" i pugui "centrar-se en la carrera".

"Ha estat una setmana difícil després del que va passar a Malàisia, però he fet tot el possible per deixar-ho enrere i concentrar-me en els meus entrenaments i a preparar l'última carrera de la temporada", ha indicat Márquez en declaracions que recull l'equip HRC.

"Volem acabar amb bona nota, així que haurem de treballar dur des de divendres per aconseguir una bona posada a punt i tenir una oportunitat en la carrera", ha explicat el pilot. "He tingut resultats de tota mena en anys anteriors, però m'agrada competir davant dels aficionats de casa", ha conclòs Márquez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut