El seleccionador d'Irlanda del Nord, Michael O'Neill, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

El seleccionador d'Irlanda del Nord, Michael O'Neill, es declara culpable de conduir begut

El jutjat de primera instància d'Edimburg, ciutat on resideix, li ha imposat una multa de 1.300 lliures esterlines (1.447 euros) i li ha retirat el carnet de conduir durant 16 mesos

Actualitzat
El seleccionador d'Irlanda del Nord, Michael O'Neill, s'ha declarat aquest dijous culpable de conduir begut, segons han informat fonts del tribunal de primera instància d'Edimburg (Escòcia). El responsable d'aquest jutjat, Thomas Welsh, li ha imposat una multa de 1.300 lliures esterlines (1.447 euros) i li ha retirat el carnet de conduir durant 16 mesos, han assenyalat les fonts.
 
El tècnic nord-irlandès, de 48 anys, va cometre un "error de judici" quan es va posar al volant del seu vehicle després d'haver consumit alcohol el passat 10 de setembre, ha reconegut el seu lletrat durant una breu vista a la capital escocesa, on resideix actualment O'Neill.
 
D'acord amb la policia escocesa, O'Neill va ser sotmès a un control d'alcoholèmia després de rebre l'alto a les 00:55, hora local, d'aquella nit a la carretera de circumval·lació A720, als afores d'Edimburg. La prova va revelar que l'alè de l'entrenador contenia un nivell d'alcohol de 65 micrograms, el triple del permès en aquest país, on el límit se situa en els 22 micrograms.
 
O'Neill, a la banqueta d'Irlanda del Nord des del febrer del 2012, va portar a la selecció britànica al seu primer gran torneig, l'Eurocopa de França de 2016, on va arribar a vuitens de final.
Anar al contingut