Willy Hernangómez en un partit de l'ACB
Willy Hernangómez en un partit de l'ACB. (EFE)
Bàsquet

El rol testimonial de Willy Hernangómez en els play-offs

El pivot del Barça ha desaparegut de la rotació interior del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

8 minuts en el primer partit, 5 en el segon. Willy Hernangómez ha desaparegut de la rotació interior en el joc del Barcelona. Diumenge, en l'estrena de la sèrie de quarts de final al Palau contra el Lenovo Tenerife, va entrar en el minut 25. Definitiu el que va dir l'entrenador blaugrana al final del partit sobre l'aportació de Da Silva en la posició de 5:

"Da Silva és un jugador que no falla mai, sempre s'entrena bé i sempre està compromès."

Divorci tècnic?

Roger Grimau no criticarà mai públicament cap dels seus jugadors. El mirall del joc interior és Jan Vesely. Willy no arriba a l'exigència física i defensiva que ofereix el pivot txec. Es busca una opció diferent en aquesta posició: Da Silva.

Aquest dijous, en el segon capítol de la sèrie, el gran dels Hernangómez juga 5 minuts a la primera part i passa la segona meitat a la banqueta. El pivot madrileny no ha entrat en el pla dels dos partits. Irrellevant.

Aquest cap de setmana, Edy Tavares i Vincent Poirier competeixen a la final four de Berlín. Són els pròxims rivals del Barça a la pintura, dos jugadors dominadors que han marcat els clàssics previs. El rol de Willy? Caldrà esperar. És un moment decisiu per al Barça i també per a Willy. Renovats Vesely i Parker. La secció no pot continuar amb dubtes a la pintura.

Willy va firmar un contracte per tres temporades amb el club blaugrana, el contracte més important de l'actual projecte esportiu de la secció.

Anar al contingut