Bàsquet

Un sublim Satoransky porta el Barça a la semifinal

El Barça supera un dur Tenerife amb un bon tram final (92-97)

Jordi RobirosaActualitzat

Probablement el Barça ha patit més del compte per superar un Tenerife que no ha comptat amb el seu jugador més important, Shermadini. El seu substitut, Fran Guerra, que fa uns anys jugava amb el Melilla a la lliga LEB, ha anotat 10 punts, els mateixos que Vesely. L'altre pivot alt blaugrana, Willy Hernangómez, només ha jugat cinc minuts, cosa que segurament mereixeria una reflexió profunda.

Els blaugranes, amb molt d'encert des de la línia de tres, han agafat un ràpid avantatge de nou punts, 11-20. Però els canaris han respost immediatament amb un parcial de 10 a 0 i llavors s'ha imposat la igualtat. Satoransky i Parker encapçalaven l'anotació, mentre que Fittipaldo i Salin els feien el contrapunt. Al descans 46 a 44, al final del tercer període, 71 a 72. I en els darrers deu minuts semblava que l'equip de Vidorreta acabaria guanyant quan, a quatre minuts per al final, dominava 87 a 82. Però llavors ha aparegut un Satoransky omnipresent que ha liderat la remuntada per, amb un sonor parcial de 15 a 5, establir el resultat final de 97 a 92. El txec ha acabat amb 24 punts en el seu compte.

Ha guanyat el Barça, si. Ha evitat un tercer partit que, atès el que va passar en l'Eurolliga, podria haver estat un farcell de nervis, si. Però no ens hem d'enganyar, si el Barcelona juga contra el Madrid com ho ha fet en aquests dos partits contra el Tenerife no té res a fer, ras i curt. Així que, espavileu nois que el camí fa pujada.

 

Anar al contingut