Hoquei patins

El Reus supera el Voltregà (2-5) i jugarà contra el Vendrell, que s'ha desfet del Liceo als penals (6-3), a les semifinals de la Copa del Rei

El Reus ha estat el primer a classificar-se per a la semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins, que es disputa a Lleida. Els del Baix Camp s'han imposat per 2 a 5 al Voltregà en el primer partit de quarts de final. El seu rival serà el Vendrell, que ha derrotat el Liceo per penals (6-3).

Voltregà, 2 - Reus, 5

L'equip reusenc ha començat per sota en el marcador, primer 1 a 0 i després 2 a 1. De tota manera, el Reus ha aconseguit arribar al descans amb empat a 2. En la segona part, la igualtat ha desaparegut. L'equip roig-i-negre ha estat molt més encertat i ha marcat tres gols més que li han assegurat la classificació per a les semifinals. Xavi Costa ha fet tres dels 5 gols del Reus. Els altres dos han estat d'Albert Casanovas i Jepi Selva. Els gols del Voltregà els han fet Albert Casanovas, a la seva porteria i Àlex Rodríguez.

Liceo, 3 - Moritz Vendrell, 6

El Reus s'enfrontarà a semifinals amb Moritz Vendrell, repetint la final de l'any passat. Els del Baix Penedès s'han desfet del Liceo en la tanda de penals, en què s'ha imposat per 0 a 3, amb gols de Sergi Miras, Lluís Ferré i Àngel Rodríguez.

Al final del temps reglamentari, el marcador havia estat d'empat a 3. L'equip català ha demostrat una gran duresa mental, ja que ha estat capaç de remuntar un 3 a 1 a favors del Liceo en la recta final de partit.