Doncic ha estat un molt bon revulsiu al segon quart (EFE)

El Reial Madrid sobreviu al Baskonia a la pròrroga i es converteix en el primer finalista de la Copa (99-103)

El Madrid és finalista de la Copa del Rei després de superar dos equips a la pròrroga. Primer, l'Andorra, a quarts, i, després, el conjunt amfitrió, el Baskonia, a les semifinals. Sergio Llull, amb 23 punts, ha liderat la reacció dels blancs.

Reial Madrid i Baskonia eren els protagonistes de la reedició de la semifinal de la passada edició de la Copa del Rei. Els actuals campions de la competició s'han imposat el conjunt amfitrió per 99-103, però han hagut de passar per la pròrroga per plantar-se de nou a la final. Aquesta és la segona pròrroga que superen els de Pablo Laso en aquesta copa, després de guanyar l'Andorra a quarts.

El primer quart s'ha decantat a favor dels de Sito Alonso que han superat el Reial Madrid per cinc punts (20-15) amb una bona actuació de Bargnani i Beaubois. L'entrada a la pista del jove Doncic en el segon quart, però, ha activat els jugadors blancs, que, amb un parcial de 0-11, han capgirat el marcador al seu favor. Al descans, el Madrid es plantava amb una renda de 9 punts (35-44) i una molt bona actuació de Doncic (13 punts) i Randolph (12 punts).

El Baskonia ha començat la segona part apuntant-se una bona retallada (48-50) i deixant el partit totalment obert a les portes de l'últim quart (64-68). Un últim quart boig, que semblava que es decantava pel conjunt de Sito Alonso. Un gran Sergio Llull, combinat amb una sèrie d'errors del Baskonia en els últims minuts de partit, ha fet la cistella de l'empat, i ha aconseguit enviar el partit a la pròrroga (89-89).

El Baskonia ha començat molt tou en el temps extra, situació que ha aprofitat el Reial Madrid per guanyar terreny i posar un peu a la final de la Copa del Rei. A un minut del final, el Madrid guanyava per 6 punts (96-102) i s'ha acabat imposant per 99-103.

Sergio Llull ha acabat el partit amb 23 punts i la denominació d'heroi del partit per enviar el seu equip a la pròrroga. Beaubois ha estat el millor del Baskonia i el màxim anotador del partit, amb 27 punts.