Madrid
El Madrid es va entrenar amb intensitat, motivat pel clàssic (EFE)
Futbol

El Reial Madrid prepara el clàssic de pretemporada sense Kross i amb la idea de jugar més que un amistós

L'equip blanc vol millorar davant del Barça la imatge que ha donat en els partits de preparació anteriors, que inclouen una derrota per 4-1 contra el City de Guardiola

Actualitzat

El Reial Madrid es va entrenar dissabte al Hard Rock Stadium de Miami abans del clàssic d'aquest dissabte contra el FC Barcelona (en directe per TV3, 02.00) en una sessió en què Toni Kroos va fer exercicis específics al marge de la resta dels companys.

L'alemany es va retirar amb molèsties del partit contra el Manchester United i no va disputar el següent contra el Manchester City, i en la prèvia del duel davant del Barça va fer curses suaus al costat d'un preparador físic i va marxar abans que l'entrenament del grup s'acabés.

La resta de l'expedició madridista es va entrenar amb normalitat enmig d'un ambient d'autèntic partit, amb prop de 20.000 aficionats a la graderia de l'estadi en què juguen els Dolphins, l'equip local de futbol americà.

Després d'una sèrie d'exercicis rutinaris, l'entrenament va continuar amb un partidet en què Zinedine Zidane va barrejar els teòrics titulars amb suplents. Benzema, Bale i Modric van jugar en el mateix equip, però d'altres, com Sergio Ramos i Marcelo, es van vestir amb el pitrall de l'equip contrari.

Zidane: "No és un amistós"

Després de l'entrenament, el tècnic va comparèixer en roda de premsa i va assegurar que aquest clàssic de pretemporada "no és un amistós" i que per això pretén millorar la imatge dels anteriors partits de preparació, en els quals no ha conegut la victòria.

"S'ha de tenir concentració màxima del minut u al noranta", va dir Zidane, que reconeix haver tingut males sensacions després del partit contra el City: "Vam acabar empipats pel resultat (4-1), però no pel contingut".

"Vam fer errades a pilota aturada que no són pròpies de nosaltres", va recordar. Tot i això, va insistir: "No passa res perquè això també ho hem de treballar a poc a poc, i encara hem de créixer en altres aspectes, com el físic".

Ramos: "No ens agrada perdre ni en els amistosos"

Sergio Ramos també va parlar, i va fer gala del seu esperit competitiu habitual: "No ens agrada perdre ni en els amistosos, volem fer una bona actuació i, si ens podem endur un bon resultat, millor.

El central pensa que un clàssic és "la millor manera" de començar la temporada. "De vegades els inicis no són tan exigents, però, sabent que tens un rival així, et fixes molt més en el detall".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut