Bale ha tornat a tenir minuts amb el Reial Madrid (Reuters)

El Reial Madrid no passa de l'empat contra la Roma en el retorn de Bale

El gal·lès ha disputat els últims 30 minuts en un partit en què els blancs han caigut als penals

El Reial Madrid no ha pogut passat de l'empat contra la Roma en l'últim amistós de la pretemporada (2-2).

Tot i aconseguir avançar-se en dues ocasions amb gols de Marcelo (16') i Casemiro (39'), els de Zidane han vist com Perotti (34') primer i Dzeko (40') després empataven un duel en què els quatre gols han tingut lloc a la primera meitat.

El més destacat de la segona part ha estat el retorn de Gareth Bale, que ha disputat els últims 30 minuts del partit.

En la tanda de penals, Marcelo ha condemnat el Reial Madrid en l'últim llançament estavellant la pilota al travesser.

Els blancs, després d'una pretemporada en què s'han mostrat molt irregulars, debutaran a la Lliga dissabte, 17 d'agost, a les 17.00, contra el Celta de Vigo a Balaídos.