Futbol

El Reial Madrid fitxa Megía Dávila com a delegat arbitral

Nova decisió polèmica de Florentino Pérez. El president madridista ha fet un nou fitxatge, però no es tracta de cap jugador, sinó d'un àrbitre. El Reial Madrid ha anunciat la contractació de l'exàrbitre Carlos Megía Dávila, que s'incorporarà a l'organigrama blanc, a l'àrea de Relacions Institucionals, que dirigeix Emilio Butragueño. La seva funció serà acompanyar els àrbitres els dies de partit i proporcionar-los tot el que necessitin. Megía Dávila va ser àrbitre de Primera Divisió des del 1995 fins a la temporada passada.

Actualitzat
En el seu retorn a la presidència, Florentino ho vol tenir tot lligat. Les relacions amb la Federació Espanyola no són bones i ha passat al contraatac per intentar acostar-se a l'estament arbitral. El seu últim galàctic és Carlos Megía Dávila, que ha deixat de ser àrbitre aquest estiu després que no va superar les proves físiques que fa el Comitè Tècnic abans que comenci cada temporada. Des d'avui, però, serà delegat d'àrbitres del Reial Madrid.

Megía Dávila és madrileny, té 43 anys, ha guanyat els últims dos trofeus Guruceta i té el rècord d'expulsions en la història de la Lliga. En 14 temporades es va fer un fart d'enviar jugadors al vestidor abans d'hora. Fins a 125 jugadors van veure com els ensenyava una targeta vermella.

D'actuacions polèmiques en va tenir força, tot i que al Camp Nou es recorda un partit de Copa contra el Saragossa en què va assenyalar un més que dubtós penal sobre Villa, que va acabar suposant la derrota blaugrana.
Anar al contingut