Adrien Rabiot està apartat del PSG per negar-se a renovar el seu contracte
Futbol internacional

El PSG confirma que Rabiot no tornarà a jugar perquè no ha volgut renovar

El director esportiu del conjunt francès, Antero Henrique, ha explicat la decisió després que el migcampista comuniqués que no renovaria el contracte, que s'acaba el pròxim 30 de juny

Actualitzat

El director esportiu del PSG, Antero Henrique, ha confirmat en declaracions a Yahoo Sports França que Adrien Rabiot ja ha comunicat al club parisenc la seva intenció de no renovar el contracte, que s'acaba el pròxim 30 de juny. Per aquest motiu, el dirigent portuguès ha assegurat que Rabiot no tornarà a jugar més aquesta temporada amb la samarreta del PSG.

"No hi ha més negociacions. Va ser una decisió presa pel club després d'una reunió que vaig tenir amb el jugador. El jugador em va informar que no signaria un contracte i que volia deixar el club sent lliure al final de la temporada, és a dir, al final del seu contracte. Per al jugador, això tindrà una conseqüència molt clara: es quedarà a la banqueta per un període indefinit."

Tuchel demana un recanvi

L'entrenador del París Saint-Germain, l'alemany Thomas Tuchel, no ha descartat la marxa de Rabiot durant la següent finestra del mercat de fitxatges. El jugador francès, que acaba contracte al juny, no vol renovar amb l'equip parisenc i a partir de l'1 de gener del 2019 serà lliure per negociar amb altres equips.

Thomas Tuchel ha afirmat que no pot assegurar la continuïtat de Rabiot i ha reiterat al club la seva voluntat de poder incorporar un mig centre defensiu, posició que en alguns partits de la temporada ha hagut d'ocupar accidentalment el defensa Marquinhos.

Si el club francès no ven Rabiot en aquest mercat d'hivern, el jugador, que no vol continuar a les files parisenques, podrà marxar lliure a l'estiu. En els últims anys, el francès ha estat relacionat amb el Barça, que s'ha mostrat interessat en el seu fitxatge.

Anar al contingut