Martin Braithwaite, davanter del Leganés
Martin Braithwaite, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

El propietari del Leganés admet els contactes del Barça per fitxar Braithwaite

Felipe Moreno revela que el Barça els ha trucat dient que consideren també altres opcions, i assegura que el Leganés exigirà la clàusula de rescissió, de 18 milions d'euros

Actualitzat

L'opció Martin Braithwaite per reforçar l'atac del Barça va prenent cos a mesura que passen les hores. El vicepresident i propietari del Leganés, Felipe Moreno, ha admès la trucada de l'equip blaugrana per negociar per l'internacional danès. Moreno ha mostrat la preocupació davant la possibilitat de perdre un actiu de l'equip madrileny, que està actualment en zona de descens, i ha assegurat que, arribat el cas, el seu club no rebaixarà el preu que marca la clàusula de rescissió de Braitwaithe, xifrada en 18 milions d'euros.    

"Estem molt preocupats, i és normal. Després del que ens va passar amb En-Nessiry -fitxat pel Sevilla- si ens passa això amb Braithwaite, la veritat és que poder mantenir la categoria se'ns complica cada dia. Jo pensava que això no ho recollia la llei. Pensava que podien fitxar un jugador a l'atur però no un jugador en actiu. El Barça ens va trucar ahir a la tarda i ens van dir que consideraven aquesta situació igual que n'estaven estudiant un parell més. No negociarem res. O paguen la clàusula o es queda al Leganés."

 

Anar al contingut