Els d'Enrique Martin tancaran l'any com el pitjor equip de la categoria (LaLiga)

El Nàstic cau a Mallorca i acabarà l'any cuer (2-0)

Els tarragonins s'han vist superats per un Mallorca molt expeditiu i tancaran l'any com el pitjor equip de la Lliga, amb 13 punts en 19 partits

El Nàstic ha caigut davant el Mallorca amb gols d'Estupiñán i Stoichkov en la segona meitat en la visita dels tarragonins a l'Iberostar Estadi (2-0).

Els locals han sortit molt intensos davant un Nàstic que no trobava resposta al joc ofensiu dels homes de Moreno. Després d'uns primers minuts de domini, en el minut 31 ha arribat el primer gol del partit.

El Mallorca s'ha avançat a pilota aturada amb un remat ajustat d'Estupiñán que ha aprofitat una passada de Salva Sevilla per avançar el seu equip en una jugada d'estratègia. El Nàstic ha reaccionat i ha fet un pas endavant, movent bé la pilota però sense generar perill a la porteria defensada per Reina.

En la segona meitat els tarragonins, poc a poc, han anat generant més perill davant un Mallorca ben treballat en defensa. En el minut 64, els catalans han tingut una gran ocasió amb un remat a l'interior de l'àrea, però Reina s'ha anticipat sense problema als davanters granes.

En el tram final de partit han estat els locals els que han tingut les ocasions més clares per ampliar l'avantatge i, en el minut 84, Stoichkov ha tancat el marcador després d'una gran jugada individual de Lago Junior.

Amb aquesta derrota, el Nàstic veu frenada la bona dinàmica que li havia permès aconseguir la victòria davant l'Extremadura i acabarà l'any com a cuer de la Segona Divisió amb 13 punts.