Sergio "Checo" Pérez en una imatge d'arxiu (EFE)
Fórmula 1

El pilot mexicà Sergio "Checo" Pérez seguirà una temporada més amb Force India

Amb aquesta renovació, el pilot de Guadalajara disputarà el 2018 la seva cinquena temporada amb l'escuderia

Actualitzat

El pilot mexicà Sergio "Checo" Pérez seguirà a l'escuderia Force India durant la temporada que ve al costat del francès Esteban Ocon, segons ha anunciat l'equip amb seu a Silverstone (Regne Unit) en un comunicat.

Amb aquesta renovació, el pilot de Guadalajara disputarà el 2018 la seva cinquena temporada a Force India, escuderia a la qual va arribar el 2014 procedent de McLaren i amb la qual ha obtingut quatre tercers llocs en la seva carrera esportiva.

El propietari de l'equip Force India, l'indi Vijay Mallya, ha destacat l'"important paper" que ha tingut en la "història d'èxit" de les últimes temporades de l'equip. "Des que va arribar el 2014, ha madurat fins a convertir-se en un dels pilots més ràpids i consistents de la graella. El seu historial parla per si mateix: és el pilot més reeixit de la història de Force India, amb quatre podis. Al costat d'Esteban Ocon, mantenir Sergio ens dona estabilitat per a la temporada com una de les parelles més interessants de la Fórmula 1", va declarar Mallya.

El pilot mexicà ha assegurat que seguir a Force India ha estat sempre la seva prioritat: "És un equip que m'ha permès mostrar el meu talent com a pilot i em sento molt feliç aquí." "L'equip ha fet un treball espectacular aquesta temporada per desenvolupar el cotxe i establir-nos com el quart millor equip de la Fórmula 1. Al final, continuar ha estat una decisió fàcil", ha afegit Sergio "Checo" Pérez.

Anar al contingut