Tenis

El Masters de Xangai donarà el tret de sortida amb Roger Federer com a gran favorit al títol

Aquest diumenge començarà a Xangai el Masters masculí de tenis, que reuneix els vuit millors jugadors del món. En la jornada inaugural es jugaran dos partits del grup vermell, amb Roger Federer com a atracció principal, i dilluns debutaran els dos espanyols presents en el torneig, Rafael Nadal i Tommy Robredo. El manacorí ha estat un dels més perseguits pels caçadors d'autògrafs xinesos durant l'acte de presentació. Tots dos debuten en aquesta cita, i ho faran enquadrats en el mateix grup.

Actualitzat
Queden menys de 24 hores per començar la gran cita que tanca la temporada tenística: el Masters de Xangai. Els vuit millors tenistes del planeta ja són a la Xina per lluitar pel trofeu que acredita el campió de campions. Rebuts com a herois i tots vestits iguals, els jugadors que encapçalen la llista de l'ATP van fer ahir a la nit la presentació oficial. Entre tots ells un català, Tommy Robredo, que debuta en un Masters i que ho afronta amb molta il·lusió.

Robredo compartirà grup amb Rafa Nadal, James Blake i Nikolai Davidenko. Ser-hi ja és un luxe i classificar-se entre els dos primers i jugar les semifinals, l'objetiu de tots. I entre els vuit participants un clar favorit: el suís Roger Federer. El número 1 del món ha fet un gran final de temporada que el converteix en el gran rival a batre.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut