El Madrid manté el pols per la lliga amb una victòria polèmica contra el València (3-0)

L'àrbitre ha anul·lat un gol a Rodrigo amb empat a zero en el minut 20 després de consultar el VAR i en la represa els blancs han sentenciat amb un doblet de Benzema i Marco Asensio

El Madrid ha golejat el València i s'ha posat altre cop a dos punts del Barça en la classificació. El partit ha estat condicionat pel polèmic gol anul·lat a Rodrigo en la primera part.

Pel que fa a l'estrictament futbolístic, Marco Asensio ha tornat a trepitjar un terreny de joc després de gairebé un any lesionat i ha marcat en la primera pilota que ha tocat en el minut 74 a passada de Mendy. El 2-0 ha deixat el València molt tocat, després d'encaixar un primer gol, obra de Benzema, en el minut 60.

Si el gol de Marco Asensio ha tingut una forta connotació emocional, la jugada que ha donat vida al Reial Madrid havia arrencat amb una recuperació de Sergio Ramos en camp propi. El central blanc li pren a Gameiro, llença la contra per a Hazard i el belga assisteix a Benzema.

El gol del partit també l'ha fet Karim Benzema (min 86), controlant amb un peu i rematant amb l'altre sense deixar caure la pilota.

Rodrigo celebra el gol que instants després seria anul·lat

A la primera part, pilota al pal del València (Rodrigo, min 14) i gol anul·lat pel VAR al mateix Rodrigo Moreno (min 20). El VAR ha assenyalat fora de joc de Maxi Rodríguez.