Les imatges de l'agressió a Tataranni. (Foto: www.hockeypista.it)
Hoquei patins

El jugador d'hoquei patins Tataranni és agredit per un policia de paisà i no pot celebrar el campionat d'Europa

El campió d'Europa d'hoquei patins Massimo Tataranni va ser detingut a la graderia per dos guàrdies urbans d'Alcobendas vestits de paisà quan celebrava el títol europeu amb la resta de l'equip

Actualitzat

El campió d'Europa d'hoquei patins Massimo Tataranni va ser arrestat a la graderia per dos guàrdies urbans d'Alcobendas vestits de paisà quan celebrava el títol europeu a la graderia amb la resta de l'equip. El campió d'Europa va passar la nit al calabós d'una comissaria situada al costat mateix del pavelló Amaya Valdemoro d'Alcobendas.

Els italians estaven expectants a la graderia veient el partit d'Espanya que amb el seu empat a 6 va donar el campionat d'Europa a Itàlia. El davanter italià explica d'aquesta manera com van succeir els fets: "Pujava a la graderia a celebrar el títol quan un home em va donar un cop de puny al nas. No vaig entendre que era un policia. He passat la nit en una habitació de tres per tres i no he dormit. He mantingut la moral pensant que érem campions".

El davanter italià no va poder celebrar la victòria amb els seus companys fins el dia següent. La mateixa federació italiana es va encarregar de donar-li la medalla d'or a la porta de la comissaria d'Alcobendas.

Anar al contingut