David López
David López
Espanyol

El jugador de l'Espanyol David López afirma que "volíem canviar la imatge que vam donar a San Mamés"

López va fer una assistència decisiva pel gol davant l'Alabès, tot i que no gaire ortodoxa

Actualitzat

El jugador de l'Espanyol David López, en unes declaracions als mitjans de comunicació del club, ha assegurat que dissabte davant l'Alabès "volíem canviar la imatge que vam donar a San Mamés. Sabíem que era un partit important i no volíem donar cap oportunitat al rival".

López ha destacat la importància del triomf davant d'un rival "que estarà lluitant amb nosaltres fins al final de Lliga. Era important aconseguir un marge de punts. Ho sabíem i des del primer minut vam sortir a guanyar". L'Espanyol avantatja ara els bascos en 6 punts.

El jugador del planter també s'ha mostrat satisfet pel rendiment de l'equip en jugades d'estratègia, i per la seva intervenció en el gol decisiu davant l'Alabès. López pensa que "a vegades no se li dona prou importància a l'estratègia. Estic encantat amb la meva assistència, encara que hagi estat mig amb el cul, mig amb l'esquena, perquè ha estat un gol importantíssim".

El primer equip de l'Espanyol podrà gaudir de dos dies de descans. La pròxima sessió d'entrenament, a porta oberta, està programada dimarts, a les 17.00, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut