Tomic ha acabat el partit davant el Cedevita Olimpija amb 14 punts (@Penya1930)
Bàsquet

El Joventut apallissa el Cedevita Olimpija (78-100)

Els eslovens només han pogut mantenir-se en el partit durant els dos primers períodes, abans de ser atropellats pels verd-i-negres a la segona meitat

Redacció Esport3Actualitzat

El Joventut de Badalona ha guanyat el segon partit de la temporada a Europa. Els catalans han passat per sobre del Cedevita Olimpija (78-100) en un partit que han dominat de principi a fi i que han sentenciat en una gran segona meitat.

Els dos equips han sortit a la pista molt intensos, però han estat els catalans els que han agafat la iniciativa del joc. Les ràpides transicions ofensives dels de Carles Duran, liderades per Jones, Parra i Guy, dominaven el ritme d'un partit en què l'Olimpija només trobava resposta per mitjà d'un inspirat Yogi Ferrell. Al final del primer període, els catalans dominaven 26-18.

El base nord-americà, que ha anotat 12 dels 20 primers punts del seu equip, i l'ex de l'Unicaja Josh Adams, han mantingut els eslovens dins del partit en un segon quart on la Penya els ha passat totalment per sobre. Al descans, els verd-i-negres dominaven clarament el marcador (41-50).

 

 

El Joventut ha sortit del vestuari disposat a sentenciar el partit, i així ho ha fet. Amb Ante Tomic i Ellenson al capdavant, els verd-i-negres han tancat el tercer període amb un clar avantatge (57-73) i no han donat marge a uns eslovens que han acabat totalment superats pels catalans.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut