Gustavo Poyet es farà càrrec del Girondins de Bordeus (Reuters)
Futbol internacional

El Girondins de Bordeus nomena Gustavo Poyet entrenador de l'equip francès

El tècnic uruguaià, de 50 anys, accedeix al càrrec dos dies després de la destitució del seu predecessor, Jocelyn Gourvennec

Actualitzat

El Girondins de Bordeus ha anunciat que l'uruguaià Gustavo Poyet és el nou entrenador de l'equip, on tindrà com a adjunts a l'argentí Mauricio Taricco i el brasiler Fernando Menegazzo. Poyet, de 50 anys, va militar com a futbolista al Reial Saragossa entre 1990 i 1997, abans de marxar a Anglaterra per jugar al Chelsea, al Tottenham Hotspur i en el Swindon Town.

Després de la seva retirada, el 2007, va agafar les regnes com a tècnic del Brighton & Hove Albion, de la Tercera Divisió anglesa, en el qual va romandre quatre temporades (2009-2013) fins que va fitxar pel Sunderland (2013-2015), de la Premier League, al qual va aconseguir salvar del descens en 2014. Posteriorment es va encarregar de l'AEK d'Atenes, del Reial Betis, on va ser destituït per no aconseguir l'estabilitat buscada, i del Xenghuo de la Superlliga xinesa.
   
L'anunci oficial del seu fitxatge s'ha donat a conèixer dos dies després que el seu predecessor en el càrrec, Jocelyn Gourvennec, fos destituït pels mals resultats, que mantenen a l'equip fora dels deu primers de la classificació de la lliga francesa, molt lluny de les ambicions de principis de temporada.

Anar al contingut