Oriol Romeu
Oriol Romeu és molt a prop del Girona després de vuit temporades al Southampton
Girona

El Girona i el Southampton negocien el traspàs del migcampista Oriol Romeu

El jugador d'Ulldecona és una institució als Saints, on va arribar el 2015, però es rumia tornar a Catalunya i valora el projecte del Girona. Mika Mármol també és a prop de Montilivi i el fitxatge es podria tancar els propers dies

Jordi Sunyer CapellaActualitzat

Segons ha avançat Nil Solà a Ràdio Girona i ha pogut confirmar TV3 amb fonts de la negociació, el Girona i el Southampton estan negociant el traspàs del migcampista Oriol Romeu, que el mes que ve farà 31 anys. Les negociacions estan en marxa i un dels obstacles a superar és passar d'una fitxa de Premier League al que li pugui oferir el Girona, però el jugador faldut és receptiu a la idea d'iniciar un nou projecte. Romeu no va participar en l'últim partit del Southampton a la Premier (empat a 2, a casa, contra el Leeds United).

Romeu, que va passar per les categories inferiors de l'Espanyol i el Barça, va debutar amb el primer equip blaugrana i va alçar una Champions amb el Chelsea (2012), és una llegenda a Southampton. Va arribar a aquesta ciutat de la costa sud d'Anglaterra el 2015 i, a poc a poc, pel seu lideratge al camp i al vestidor i per la seva humilitat i proximitat amb la comunitat, s'ha convertit en un dels jugadors més estimats pels aficionats dels Saints. A Saint Mary's ha jugat a les ordres de cinc entrenadors (Pochettino, Puel, Pellegrino, Hughes i Hasenhüttl) i amb tots ha estat titular; només amb l'austríac va viure certs moments d'ostracisme que es van acabar quan Hasenhüttl va comprovar l'ascendent del jugador d'Ulldecona sobre el grup. Representat per Màgic Díaz i pare d'un nen d'un any, abans de l'última renovació el 2020 (ara està en el seu últim any de contracte) ja es va plantejar tornar a prop de casa, opció que ara el Girona li proposa.

Mika Mármol disputant una pilota amb Ferran Brugué durant l'Olot- Barça del mes passat (EFE)

Mika Mármol també apunta a Montilivi

D'altra banda, creixen les opcions que Mika Mármol es pugui convertir en jugador del Girona. El jugador i el seu entorn no volen dilatar gaire la seva sortida del Barça davant l'interès de diversos clubs a fer-se amb el central terrassenc i, ara mateix, el conjunt gironí és el més ben posicionat. Mika Mármol va poder debutar amb el primer equip blaugrana en la penúltima jornada de la Lliga passada, al camp del Getafe, després d'haver jugat un total de 63 partits amb el filial a la Segona B i a la Primera Federació.

Anar al contingut