Segona Divisió

El Girona cau a Riazor i seguirà una jornada més en zona de descens (3-2)

El Girona continuarà una jornada més en zona de descens en perdre a Riazor per 3 a 2. Els gironins es van avançar amb un gol matiner de Dani Nieto al minut 4 però els gallecs van empatar amb un xut afortunat de Riki que va desviar un defensa. Al Girona la represa se li va fer molt llarga i el Dépor va ser molt superior amb Lassad com a anotador del segon dels locals al minut 71. Laure, en una jugada còmica, va sentenciar el duel al 84 i Coro, de penal, va poder reduir distàncies, un gol estèril que no va servir per treure cap punt. Després del partit, el president Ramon Vilaró va ratificar Raül Agné en el seu càrrec com a mínim una setmana més.

Que Raül Agné té el suport dels jugadors del Girona és una cosa que s'ha repetit tota la setmana, i els futbolistes blanc-i-vermells van mostrar, a l'inici del partit a Riazor, l'actitud que ho demostrava. Una bona combinació entre Saizar i Dani Nieto va suposar el 0 a 1, al minut 4, i el seu segon en el campionat. El jugador mallorquí va tornar a amenaçar al minut 13 amb un xut potent que va sortir fora per poc.

Però quan un equip està de pega, paga qualsevol errada. Una mala passada de Dorca va acabar en l'empat a 1: passada de Valerón cap a Riki, que bat Santamaría amb un gran xut que el porter navarrès va arribar a fregar. Era el minut 28 i, fins al descans, es va continuar mantenint certa igualtat, però a la segona meitat, el Deportivo va tancar els de Raül Agné a la seva àrea. Al minut 53, Riki va perdonar una ocasió clamorosa, sol davant de Santamaría. El Girona va tornar a patir molt en les accions a pilota parada i, en un córner, Jesús Vázquez va enviar la pilota al travesser. El segon gol es veia venir i va acabar arribant al minut 71. Lassad, que havia clavat un pòquer al Girona a la Copa, va tornar a ser el botxí dels blanc-i-vermells.

I al minut 84, en una jugada gairebé còmica que la defensa visitant va contemplar, Laure va estrenar el seu compte golejador de la temporada i va sentenciar el partit. Hi va haver uns minuts per a l'èpica després que Ayoze va tombar Corominas a l'interior de l'àrea, això sí, Lesma López no el va voler expulsar. Coro va transformar la pena màxima però el 3 a 2 continua deixant el Girona en zona de descens i a Raül Agné amb un futur molt complicat a la banqueta gironina, tot i que després del matx, el president del club català, Ramon Vilaró, en declaracions al programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio, va ratificar el tècnic de Mequinensa en el seu càrrec com a mínim una setmana més, quan els gironins rebran la visita de l'Hèrcules a Montilivi.