Toby Alderweireld, durant un partit de la Barclays Premier League (Reuters)
Toby Alderweireld, durant un partit de la Barclays Premier League (Reuters)
Futbol

El futbolista belga Toby Alderweireld ha estat víctima dels atacs d'un pirata informàtic

El defensa de l'Atlètic de Madrid, cedit al Southampton anglès, i la seva dona han estat víctimes d'un "hacker" informàtic els dos darrers anys

Jaume CabeceransActualitzat

El futbolista belga Toby Alderweireld i la seva dona han estat víctimes d'un pirata informàtic durant els dos últims anys. El "hacker" va aconseguir entrar als correus personals i comptes de Facebook de la parella, segons publica avui la premsa belga.

El mateix mitjà, "Het Belang Van Limburg", informa que el pirata va suplantar la parella en diferents comptes falsos de Facebook i els va amenaçar de mort. Alderweireld, davant l'atac constant, va presentar una denúncia i va contractar un especialista informàtic per seguir la pista de "hacker".

"La Dernière Heure", un altre diari belga, ha dit que l'especialista va aconseguir suprimir els comptes falsos del futbolista i va obtenir les dades del rastre informàtic del pirata, que van ser directament enviades a la policia. De moment, la identitat del "hacker" segueix oculta, però la policia està treballant per descobrir-lo.

Anar al contingut