Adrià Figueras, un dels jugadors importants que deixa l'equip
Asobal

El Fraikin Granollers empata amb el Cangas (26-26)

El conjunt vallesà es manté a la quarta posició de la Lliga Asobal amb 16 punts

El Fraikin Granollers es manté una jornada més a la zona alta de la classificació de la Lliga Asobal malgrat l'empat que s'han emportat de la pista del Cangas (26-26).

Els d'Antonio Rama han dominat el partit però han vist com el conjunt gallec no els permetia marxar en el marcador, mantenint la pressió molt amunt i obligant els catalans a donar-ho tot per emportar-se els dos punts cap a Granollers. 15-17 al descans.

A la represa s'ha repetit el guió del matx malgrat el cansament. El Cangas ha fet un pas endavant fins a igualar el marcador en els últims minuts.

Ian Tarrafeta, amb sis gols, més Alejandro Márquez i Adrià Figueras, amb cinc dianes cadascun, han estat els homes efectius del conjunt vallesà de cara a porteria.