Bàsquet

El DKV Joventut vol confirmar la seva millora amb una victòria a la pista del Meridiano Alacant

El DKV Joventut intentarà aconseguir a la pista del Meridiano Alacant, cuer de l'ACB, la seva segona victòria consecutiva com a visitant i fer un pas important per classificar-se per a la Copa del Rei. Els de "Pepu" Hernández, cinquens en la classificació, volen confirmar el seu bon moment després de guanyar diumenge passat a la pista del Bizkaia Bilbao (85-92) i sumar la seva sisena victòria de la temporada, la tercera com a visitants. Al conjunt alacantí debutarà a la banqueta Txus Vidorreta, substitut del destituït Óscar Quintana.

Actualitzat
El tècnic verd-i-negre compta amb tots els seus jugadors per a aquest partit, una vegada que Henk Norel es va incorporar als entrenaments dimecres passat després de tenir una gastroenteritis que li va impedir entrenar-se el dia anterior. En la convocatòria han entrat el pivot Nacho Llovet, que va debutar en l'ACB diumenge passat, i el base Albert Homs.

El conjunt de Badalona afronta el partit sense fiar-se de la classificació de l'equip alacantí, que estrena entrenador en la figura de Txus Vidorreta i que només ha guanyat un partit, contra el Reial Madrid, al Centre de Tecnificació d'Alacant. Precisament, la primera victòria que va aconseguir el nou tècnic alacantí com a entrenador de l'ACB, a les files del Bizkaia Bilbao, va ser contra el DKV Joventut en la segona jornada de la temporada 2004-2005.

En l'última visita dels verd-i-negres a Alacant, la temporada passada, els locals es van imposar (94-85) i van deixar els verd-i-negres matemàticament fora dels "play-off" pel títol. En el còmput total d'enfrontaments, els de Badalona han guanyat 10 dels 14 partits disputats en l'ACB.

Anar al contingut