Futbol

El Deportivo arriba al Camp Nou després d'una volta sencera sense guanyar fora de casa

El Dépor afronta la visita contra el Barça en un moment delicat. Els gallecs estan passant per una ratxa complicada. I és que només han sumat una sola victòria en els últims vuit partits de Lliga. Tot i així, encara es troben a prop de les places que donen accés a la Lliga Europa, gràcies al bon rendiment que van mostrar a començament de temporada. Al Dépor són conscients que demà serà difícil arrencar algun punt del Camp Nou i més perquè ja acumulen tota una volta sencera sense guanyar fora de casa.

Actualitzat
Manuel Pablo García, lateral, ha tornat a la convocatòria de Miguel Ángel Lotina per al partit al Camp Nou, on no estaran Rodolfo Bodipo ni Zé Castro. El jugador canari, que va tenir descans el passat cap de setmana per recuperar-se d'unes molèsties musculars que arrossega des de fa mesos, ha superat la sobrecàrrega i avui s'ha exercitat amb el grup.

Per al compromís contra el líder de la Primera, Lotina ha citat vint futbolistes, entre els quals hi ha el canterà Juan Domínguez, que va ser baixa en els últims partits del campionat per un esquinç de turmell. El tècnic ha explicat que no pot dir que té el secret de com frenar el Barça, perquè estaria "dient brètols a tots els entrenadors". Lotina creu que sí que sap com es pot aturar els blaugranes, però que una "cosa és la teoria i l'altra és la pràctica, tenen solucions per a tot".

Qui no serà al Camp Nou són els davanters Rodolfo Bodipo, que va tenir minuts davant el Racing en la segona part, i Miguel Ángel Ferrer "Mista"; a més dels lesionats Brayan Angulo, Filipe Luis i Juliano Antonello "Juca", i, per motius familiars, el portuguès Zé Castro.

La llista de convocats la formen els porters Aranzubia i Manu, i els jugadors de camp Manuel Pablo, Laure, Lopo, Colotto, Piscu, Raúl, Seoane, Sergio, Antonio Tomás, Juan Rodríguez, Juan Domínguez, Valerón, Pablo Álvarez, Iván Pérez, Guardat, Riki, Adrián i Lassad.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut