Les nadadores del CN Sabadell (Foto: CN Sabadell)
Les nadadores del CN Sabadell (Foto: CN Sabadell)
Waterpolo

El CN Sabadell buscarà a Kirixi la seva cinquena Eurolliga femenina de waterpolo

El club vallesà, que s'enfrontarà en semifinals a l'Olympiacos, serà un dels dos equips catalans a la Final Four de Kirixi

Actualitzat

Dos equips catalans participaran aquest cap de setmana a la Final Four de l'Eurolliga femenina de waterpolo a Kirixi (Rússia) el La Sirena Mataró i l'Astralpool Sabadell. L'entrenador de les vallesanes Nani Guiu veu a les nadadores preparades per guanyar la quinta Eurolliga del club.

El CN Sabadell s'enfrontarà en semifinals a l'Olympiacos, en la repetició de la final del 2015. Fa dos anys van guanyar les gregues per només 1 gol. Guiu, però, no pensa en la revenja davant d'un rival "millor que fa dues temporades" gràcies als seus fitxatges. Pel tècnic, la clau per passar a la final serà la defensa.

La portera del CN Sabadell, Laura Ester, s'ha tret pressió per la semifinal donant com a favorites a les gregues, i ha explicat que "no anem a Kirixi pensant que som les favorits. Estem centrades en jugar el primer partit, i després, si el guanyem, pensarem en la final. Els quatre equips estem igualats".

A l'altra semifinal La Sirena Mataró s'enfrontarà a l'amfitrió, el Kinef Kirixi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut