Handbol

El Ciudad Real ja és a les semis de Copa, on jugarà contra un sorprenent Arrate

El Ciudad Real ha solventat sense problemes el seu debut a la Copa contra l'Antequera (30-22). Tot i jugar durant molts minuts amb els reserves, el Ciudad Real no ha tingut gaires problemes per eliminar l'Antequera en un partit de poca qualitat, sobretot en la primera part, que ha acabat amb un resultat molt curt: 12-7. El més destacat ha estat la reaparició de l'exblaugrana Quino Soler. Amb 35 anys, ara exercia de secretari tècnic de l'Antequera, però ha decidit tornar a jugar perquè l'equip tenia moltes baixes. Ha marcat dos gols i l'afició l'ha aclamat. El rival dels manxecs serà l'Arrate, que ha sorprès l'Ademar Lleó (34-26).

Actualitzat

Així doncs, l'equip de Talant Dujshebaev ha començat amb bon peu la 23 edició de la Copa del Rei, una competició en què, tot i haver-hi participat tretze vegades, només ha conquerit un sol cop. El Ciudad Real està en un moment dolç: és líder a la Lliga Asobal i jugarà la final de la Copa d'Europa contra el Kiel.

Fins ara la gran sorpresa dels quarts de final ha estat la victòria de l'Arrate sobre l'Ademar. Els dos conjunts s'havien enfrontat tres cops aquesta temporada. L'Arrate, que tornava a aquesta competició quinze anys després, ha estat superior a un conjunt lleonès que només ha perdut un partit en aquesta segona volta a l'Asobal.

El Barça juga contra el CAI Aragó

Aquest dijous s'enfrontaran el Portland San Antonio i el Valladolid, d'una banda, i el CAI Aragó-Barça, de l'altra. Els de Manolo Cadenas van rebre un cop fort després de ser eliminats en les semifinals de la Copa d'Europa pel Kiel. Els aragonesos, que van sorprendre el conjunt blaugrana en la primera volta, sortiran molt motivats, ja que debutaran en aquesta competició. Ho faran, a més, com a amfitrions.

Anar al contingut