L'"Spirit of Hungary" es troba al sud de l'equador (Foto: Barcelona World Race).
Vela

El "Cheminées Poujoulat" i el "Neutrogena" s'escapen i augmenten distàncies davant del "GAES Centros Auditivos"

El "Cheminées Poujoulat" i el "Neutrogena" s'escapen al capdavant cap al sud augmentant distàncies davant del "GAES Centros Auditivos. Un error tècnic priva el Neutrogena del mode fantasma davant dels seus rivals

Actualitzat

El "Cheminées Poujoulat" s'ha col·locat com a nou líder de la Barcelona World Race després d'una nit d'autèntic "match race" amb el "Neutrogena". Tots dos vaixells naveguen ja amb un rumb sud amb un grau de diferència en les seves derrotes. En el rànquing de posicions de les 14:00 UTC (15.00, hora de Barcelona) el "Cheminées Poujoulat" registrava una velocitat mitjana de 12,4 nusos, mentre que el "Neutrogena", a escasses 10 milles a l'oest del vaixell franc suís, registra una mitjana d'11,6 nusos. Encara que ja han començat a vorejar l'anticicló de Santa Helena, ja han trabujat al sud abans d'arrumbar cap al cap de Bona Esperança.

El mode fantasma no va funcionar com calia per al "Neutrogena". Els altres vaixells van poder rebre les seves posicions en l'Informe de Posicions durant les 24 hores en què el vaixell se suposava invisible per a la resta de la flota i el públic (informes de posicions del 16 de gener a les 9.00 UTC, 14.00 UTC, 19.00 UTC; i 17 de gener a les 5.00 UTC). Això va ser a causa d'un problema tècnic que ara ja està solucionat.

El "GAES Centros Auditivos" és actualment el vaixell que manté un rumb més cap a l'est, 136º, navegant a una velocitat mitjana de 8,6 nusos. Amb tot, Anna Corbella i Gerard Marín podrien veure, en els pròxims dies, com s'allunyen els dos primers llocs. Per la seva banda, el "Renault Captur" navega entre dues flotes. Al sud, el "GAES Centros Auditivos", el "Neutrogena" i el "Cheminées Poujoulat" augmenten el seu avantatge mentre que "We Are Water" i "One Planet, One Ocean & Pharmaton" retallen milles amb una mitjana, per a tots dos, de gairebé 13 nusos de velocitat.

Anar al contingut