(@fsalagarcia)
Futbol sala

El Catgas Energia guanya l'Inter Movistar a la tanda de penals i s'emporta el primer assalt del play-off 1 (3) - 1 (1)

En el primer partit de tres, els de Santa Coloma, contra tot pronòstic, han superat el líder de la fase regular, a la tanda de penals.

El Catgas Energia de Santa Coloma s'enfontrava amb l'actual campió de Lliga, de la Copa d'Espanya i de la UEFA Futsal Cup, l'Inter Movistar, en el primer assalt dels play-off pel títol de Lliga 2016-17. El partit se l'ha emportat finalment el Catgas Energia a la tanda de penals i s'emporten el primer punt del play-off 1 (3) - 1 (1).

La primera part s'ha desenvolupat sense gols. El conjunt madrileny, líder a la classificació de la LNFS, ha rondat el gol, però el conjunt local ha aguantat fins al descans. Ja a l'inici de la segona part, l'Inter ha aconseguit batre la porteria de Santa Coloma amb el primer gol, després de 29 minuts de partit (0-1). Rivillos ha obert la llauna en un partit molt obert i amb molt ritme.

Els de Santa Coloma no s'han arrugat i han aconseguit empatar el matx en el minut 34 (1-1) gràcies a Corvo, que culmina una gran jugada col·lectiva. Tots dos equips han tingut opcions d'emportar-se el partit, però la punteria no ha estat una bona aliada i s'ha arribat a la pròrroga.

En el temps afegit el Santa Coloma ha dominat el primer temps, aprofitant el moment de nervis de l'Inter Movistar, però cap dels dos equips ha estat capaç de tancar el partit. A la tanda de penals han marcat Corvo, Salgado i Sepe per al Catgas, per un gol de Ricardinho i un de fallat de Rafael.

Els dos pròxims partits es jugaran a terres madrilenyes i cal tenir en compte que mai un vuitè classificat ha deixat fora al líder de la fase regular.