Futbol Sala

El Catgas Energia es manté en el grup capdavanter de la LNFS amb un triomf davant del Santiago Futsal (3-7)

L'equip de Santa Coloma de Gramenet ha sumat un nou triomf aquesta temporada, el sisè en 10 partits. I a més, amb els gols aconseguits es situa com el que té la millor producció ofensiva de la categoria.

El Catgas Energia ha tornat de la seva visita al Santiago Futsal amb els tres punts, gràcies al seu triomf per 3 a 7. Els catalans s'han posat el partit de cara des d'un bon començament, primer amb el gol de Sergio, als 7 minuts de joc, i, després, amb les dues dianes consecutives de Dani Salgado, en els minuts 15 i 18. Amb 0 a 3 s'ha arribat al descans.

Antonio Díaz ha fet l'1 a 3 en el primer minut de la segona part, però Rafa López, en el 26, i Pablo del Moral, en el 27, han tornat a eixamplar les distàncies. Armando, en el minut 31, i Catela, cinc minuts després, han fet els gols que han posat el 3 a 5 en el marcador, però, només un minut més tard, Del Moral ha sentenciat amb el 3 a 6. Ja a l'últim minut, Rescia ha fet l'últim gol de la nit.

L'equip de Santa Coloma de Gramenet suma 20 punts a la classificació després de 10 partits disputats, amb 6 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Els colomencs, amb 50 gols marcats, se situen provisionalment com l'equip més golejador de la categoria davant del líder, l'Inter Movistar (46), i del FC Barcelona Lassa (44), que encara ha de disputar el seu partit d'aquesta jornada (diumenge, 18.25, en directe a Esport3).