ACB

El Caja Laboral guanya el Madrid a Vitòria (62-60) i s'avança en la sèrie de semifinals de l'ACB

El Caja Laboral ha guanyat el Reial Madrid (62-60) en el primer partit del "play-off" de semifinals. En els dos primers quarts, l'equip vitorià ha estat desconegut, i els blancs, tot i perdonar, s'han aprofitat del joc travat i sense ritme per marxar al descans amb avantatge (26-34). Ivanovic ha hagut d'esperonar els seus jugadors, perquè al tercer període, els baskonistes han reaccionat. En un final molt ajustat, Bullock ha fallat un triple decisiu. Diumenge es disputarà el segon matx, també al Buesa Arena.

L'exjugador dels Lakers i actual entrenador de Minnesota, Kurt Rambis, s'ho va passar més bé ahir amb les filigranes del seu futur base, Ricky Rubio, que no pas amb el partit que s'ha vist a Vitòria. Messina i Ivanovic hi han posat molta intensitat, però els seus homes no han respost a la pista. Partit encallat, percentatges de triples pèssims i poquíssimes jugades vistoses. Enmig de tant joc gris el Madrid ha començat portant la iniciativa. Felipe Reyes, ha jugat un dels millors partits de la temporada i Velickovic, oblidat durant alguns partits per Messina, tornava a ser el dels primers mesos.

El Caja Laboral ha respost amb Splitter, de menys a més i Oleson, amb un últim quart excel·lent i ganes de demostrar als blancs que es van equivocar en no quedar-se'l. El millor, la igualtat, i que ha deixat uns últims segons de fortes emocions. Amb 1 punt d'avantatge per als locals, pèrdua de pilota de San Emeterio i última possessió pel Madrid. Atac molt enrevessat dels blancs i Bullock, que aquesta vegada no salva el seu equip. El Caja Laboral s'avança en l'eliminatòria i si guanya diumenge deixarà la semifinal pràcticament enllestida.