Joshua Kimmich és escèptic amb la vacunació; n'espera "efectes a llarg termini"
Joshua Kimmich és escèptic amb la vacunació; n'espera "efectes a llarg termini"
Futbol

El Bayern de Munic estudia abaixar el sou als no vacunats

L'equip bavarès s'empara en una normativa del govern alemany que permet que qualsevol empresari es pugui estalviar la nòmina d'un treballador que no s'hagi immunitzat

Redacció Esport3Actualitzat

L'anomenada "pandèmia dels no vacunats" està provocant que Alemanya visqui una nova onada de contagis de coronavirus que ha obligat a reinstaurar-hi algunes restriccions. Afortunadament, com en altres països de la Unió Europea, els alts índexs de vacunació, que al país teutó superen el 67%, estan mantenint a ratlla el nombre de morts i hospitalitzats.

Entre els jugadors de la Bundesliga, la vacunació arriba al 94% dels jugadors, però, en les darreres setmanes, el protagonisme el tenen el 6% restant que no s'han vacunat, sobretot els que juguen en algun dels equips punters de la Lliga.

Per exemple, al Bayern de Munic. El fet que jugadors mediàtics com Kimmich, Gnabri o Musiala no s'hagin vacunat preocupa els seus clubs, sobretot després que el positiu del seu company Nicklas Süle els hagi obligat a confinar-se. L'equip bavarès contempla rebaixar el sou a tots aquells futbolistes que no s'hagin vacunat, emparant-se en una normativa del govern alemany que va entrar en vigor l'1 de novembre i que permet que qualsevol empresari pugui estalviar-se la nòmina d'un treballador que no s'hagi vacunat per decisió pròpia.

Anar al contingut