Bàsquet

El Barça, sempre a remolc, perd el primer duel de la final amb el R. Madrid (78-72)

El Madrid ha dominat tot el partit i només a l'últim quart els jugadors de Pascual han plantat cara. Mario Hezonja, el millor del partit amb 18 punts i 23 de valoració, juntament amb Rudy Fernández amb 12 punts i 23 de valoració. El pròxim partit, diumenge a les 12.30 en directe per Esport3

Actualitzat

El R. Madrid s'ha imposat al FC Barcelona en el primer partit de la final de la Lliga ACB (78-72). El Barça ha anat a remolc en el marcador durant tot el partit. 

Els blaugrana, tot i anar per sota, han pogut mantenir un marcador ajustat durant el primer quart, gràcies a jugadors com Mario Hezonja (amb 18 punts i 23 de valoració), però tres triples consecutius dels blancs han començat a preocupar Xavi Pascual (25-17). El segon quart ha estat molt similar al primer, tot i que el Barça intentava acostar-se en el marcador, s'ha arribat al descans amb un 47-40.

A la represa un triple de Rudy ha donat el màxim avantatge pels blancs fins al moment (50-40), però Doellman, amb cinc punts consecutius, ha escurçat diferències. Al final de temp,s un 59-53 encara assequible per als blaugrana.

A l'últim quart, tots dos equips han trigat gairebé tres minuts a anotar. Però, un cop trencat el gel, el Madrid ha arribat a tenir el màxim avantatge del matx, una renda de 12 punts (66-58), que deixava els blaugrana indefensos. Però, quan semblava que els de Xavi Pascual estaven KO, un triple de Mario Hezonja ha esperonat l'equip i el Barça s'ha arribat a posar 2 punts per sota (72-70), amb un parcial de 4-12. Al final, però, el Barça ha perdut 78-72. 

Navarro, ha tingut una punxada a la fascia del peu dret a l'inici de l'últim quart, i podria ser baixa per al segon partit de la fase. 

El proper partit, aquest diumenge a les 12.30 en directe per Esport3. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut