Matheus Fernandes, en una imatge d'arxiu de quan formava part del Barça
Barça

Matheus Fernandes demandarà el Barça per la rescissió unilateral del seu cotracte

Segons avança el programa "El què t'hi jugues" de SER Catalunya, el migcampista brasiler considera que el seu acomiadament és improcedent i emprendrà mesures judicials contra el club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Matheus Fernandes s'està plantejant demandar el Barça després de la rescissió unilateral del seu contracte amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2024. Segons avança el programa "El què t'hi jugues" de SER Catalunya, el migcampista brasiler no entén les formes del seu acomiadament, que va ser comunicat mitjançant un correu electrònic, i en els pròxims dies té previst presentar una demana als tribunals per acomiadament improcedent.

Matheus, de 23 anys, va arribar al Barça al mercat d'hivern com un migcampista de caire defensiu amb projecció, però la seva estada ha passat gairebé desapercebuda fins al punt que ni tan sols va ser presentat. En el seu moment, el Barça va pagar al Palmeiras 7 milions d'euros, més 3 en variables que segurament no s'hauran hagut d'abonar. 

El migcampista brasiler va jugar com a cedit al Valladolid la segona part de la temporada 2019-2020 i a la següent es va incorporar al primer equip, a les ordres de Ronald Koeman. El brasiler, però, mai ha entrat en els plans del tècnic holandès, que veia com altres jugadors, fins i tot del filial, passaven per davant d'ell a la llista de prioritats per completar les convocatòries i les alineacions. 

Matheus deixa el Barça amb el dubtós honor d'haver jugat 17 minuts en competició oficial. Va ser al camp del Dinamo de Kíev (0-4), en la fase de grups de la Champions, i va entrar en el minut 73 substituint Pedri.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut