Actualitat blaugrana

El Barça presenta Milito i Laporta aprofita per deixar clar que Iniesta no es mou del Camp Nou

Gabi Milito ha firmat el contracte amb el Barça per a les quatre temporades vinents. L'anècdota és que mentre l'argentí firmava, Puyol ha trucat a Laporta per interessar-se per Milito. Sembla que tots dos, Milito i Puyol, és clar, jugaran plegats a l'eix de la defensa. Després de firmar, Milito s'ha vestit de blaugrana i ha sortit a la gespa del Camp Nou, on l'esperaven uns centenars d'aficionats. En la presentació, Laporta ha aprofitat per dir que Iniesta no està en venda, en referència als rumors que el situen al Reial Madrid.

Actualitzat

El central argentí, de 26 anys, arriba amb la màxima ambició al Camp Nou, convençut que jugarà, segons ha dit, "al millor club del món". Joan Laporta ha agraït la il·lusió del defensa en aquesta nova etapa, i ha assegurat que el Barça ha fitxat un gran líder. Un jugador compromès i amb molta personalitat i disciplina. El president ha explicat que el club pagarà pel jugador un total de 17 milions d'euros en tres anys, i tres i mig més de variables en funció dels resultats, i que tindrà una clàusula de 90 milions d'euros.

El defensa argentí, que no guarda cap rancor al Reial Madrid, ha dit que el Barça sempre ha estat la seva primera opció, i que el seu company de selecció i ara d'equip, Leo Messi, li ha explicat coses molt positives de tot l'entorn blaugrana.

"Iniesta no té preu"

Sorpresa aquest dijous entre l'afició blaugrana quan s'ha sabut que, segons el diari "Marca", el Reial Madrid estaria disposat a pagar la clàusula de rescissió d'Andrés Iniesta, 60 milions d'euros, per fitxar-lo. A través de la web del club, el jugador ha negat qualsevol possibilitat de deixar el Barça, i el president Laporta també ha estat contundent. El president del Barça ha assegurat que el migcampista Andrés Iniesta és un referent per al club i que no està en venda, en referència als rumors que el situen al Reial Madrid. Precisament, el de Fuentealbilla portarà el dorsal número 8 que deixa lliure Giuly.

Laporta ha acabat ràpid el tema: "Iniesta no té preu". Laporta l'ha definit com "una part de l'escut del Barça", motiu pel qual ha assegurat que no està en venda, i que molt probablement serà un jugador que acabarà la carrera esportiva al Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut