Actualitat blaugrana

El Barça presenta el seu tercer fitxatge, Eric Abidal, fitxat per quatre temporades

El Barça està fent els deures en temps rècord. En una setmana, tres fitxatges. Ahir va ser el torn d'Eric Abidal, un altre atleta que ha deixat bocabadats els metges per la seva condició física en la revisió mèdica que va fer al matí. El lateral francès s'ha convertit així en el tercer reforç blaugrana per la pròxima temporada, i el club suma ja un total de 48 milions d'euros gastats en aquestes noves incorporacions. Abidal, que portarà el 22 a la samarreta, diu que ha vingut aquí per guanyar-ho tot.

Actualitzat

Eric Abidal viu les primeres hores com a jugador del Barça. El jugador francès ha començat la jornada ben aviat. Després de les proves mèdiques, ha passat la d'esforç, on ha quedat constatada una de les característiques que l'han convertit en jugador del Barça per les pròximes quatre temporades: el seu gran estat de forma.

Després s'ha trobat amb Joan Laporta i Ferran Soriano a les oficines del club, on ha firmat el contracte com a nou jugador blaugrana. I tot seguit, la imatge més desitjada: la fotografia amb la samarreta del Barça amb el número que hi portarà, el 22, el president Joan Laporta i el director esportiu, Txiki Begiristain.

La jornada d'Eric Abidal ha acabat damunt de la gespa del Camp Nou. El nou lateral esquerre del Barça ha estat rebut per prop d'un miler de seguidors, que l'han ovacionat des de la tribuna de l'estadi. Pel que fa a les seves primeres declaracions, cap sorpresa.

Igual que tots els altres fitxatges, Abidal ha explicat que el d'avui era un dia molt important per a ell, i ha assegurat que fitxar pel Barça era el seu objectiu. El defensa confia poder adaptar-se ben ràpid a la Lliga espanyola i està molt satisfet de poder jugar al costat d'Henry i de Thuram, companys de selecció.

Deco no està en venda

El secretari tècnic, Txiki Begiristain, ha assegurat que no hi ha novetats en el fitxatge de Chivu, que Sylvinho continuarà al club i que Deco no està en venda. Txiki no ha estat tan contundent quan li han preguntat per Belletti. Diu que el club està obert a les propostes que puguin arribar.

Sense novetats sobre Chivu

I també ha situat l'operació Chivu. No hi ha novetats. Les negociacions estan en punt mort. Des de la Roma i des de l'entorn del jugador diuen que l'operació es definirà a principi de la setmana que ve, dilluns o dimarts. Els dirigents de la Roma diuen que ara mateix el Barça i l'Inter tenen un 50% de possibilitats cada club per fitxar el central romanès.

El Gamper, contra l'Inter

El que és molt probable és que Chivu jugui el pròxim Gamper, amb el Barça o amb l'Inter perquè avui s'ha confirmat que l'Inter serà el rival del Barça en el seu torneig d'estiu. El Gamper serà després de la primera jornada de lliga, el dimecres 29 d'agost.

Laporta no contesta a Rosell

Joan Laporta, per la seva banda, no ha volgut contestar les declaracions d'ahir de Sandro Rosell en què criticava la gestió de la directiva blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut