Todibo, quan jugava al Barça
Barça

Todibo confirma que és el jugador del Barça que ha donat positiu per coronavirus

Actualitzat

El FC Barcelona ha notificat un cas de positiu per Covid-19 en un dels nou jugadors que es van fer les proves aquest dimarts abans de començar a fer la pretemporada. Per tant, aquest cas no afecta l'actual plantilla de l'equip blaugrana, que aquest dimecres fa l'últim entrenament abans de viatjar dijous a Lisboa per jugar divendres els quarts de final de la Champions davant el Bayern de Munic.   

Per les instal·lacions del club blaugrana van passar nou jugadors que són nous a la disciplina del club, com és el cas de Pedri, Francisco Trincao i Matheus Fernandes, o bé que tornen de les cessions respectives, com ara Rafinha, Carles Aleñá, Jean-Clair Todibo, Moussa Wagué, Juan Miranda i Oriol Busquets. El club informa que és asimptomàtic, que es troba aïllat i que en cap moment no va estar amb contacte amb els jugadors que intentaran la conquesta de la sisena Copa d'Europa per al club a partir de divendres.  

A primera hora d'aquesta tarda, Jean Clair Todibo ha confirmat ell mateix a través de les xarxes socials que ell és el jugador del Barça que ha donat positiu:

 

Anar al contingut